Декорация на детска стая с фототапети и плакати

 

             

 

Децата и радостта, която ни носят са нещо несравнимо. Безспорно е желанието да ги направим щастливи и всички усилия са насочени именно към това. Много често при смяна на жилище или ремонт, малчуганите ни молят за стая „Spiderman” например. Ето защо обзавеждането й не е никак лека задача.

 

               

 

Леглото, бюрото, компютърът задължително трябва да напомнят на любими филми и на момичета, и на момчета. Обикновено обаче, малчуганите не са доволни от крайния резултат, защото искат „весела и забавна“ стая. Въпреки че сте изпълнили желанието им с цветните чаршафи и килими, сякаш нещо липсва. Именно затова, ако скучната детска не се харесва и на Вас, можете да се обърнете към детските постери за декорация на помещението. Лицата на обичните герои ще озарят стаята и ще й придадат оригиналност и настроение. Малките Ви принцеси ще грейнат при вида на Хана Монтана до леглото им например. Атмосферата на пространството на Вашето дете ще се промени коренно и несъмнено ще бъде любимото й място, където ще прекара най-щастливите си мигове.

 

         

 

Ако Вашето момче пък иска стая пък на Бен Тен, забравете за тривиалните чаршафи на любимия герой. Украсете стаята с плакати на анимационния любимец и се наслаждавайте на радостта на Вашия малчуган. Най доброто на този начин на декорация е, че не е нужно да сменяте цялото обзавеждане. Ако четейки тези редове нямате намерение скоро да изхвърляте старите мебели или пък преди дни сте го направили, просто слагате постера и правите стаята различна. Детските плакати са евтин и лесен начин да внесете свежест в детската стая и да промените помещението за минута. Играчки, любими игри и лакомства са сред основните подаръци и мънички жестове на любов, които правим ежедневно. Ако искате обаче, да зарадвате истински детето си и да разнообразите дните му, просто му подарете детски постер, който да украси стаята му. 

 

 

Полезни Съвети:

 

Идея за оригинален подарък 

 

Декорация на стени с постери и плакати!

 

Пролетна декорация!

 

Поставяне на фототапети!


Съвети при поставяне на постери


Инструкции за Поставяне на Фото Пана

 

БЛОГ :: ПОСТАВЯНЕ :: КОНТАКТИ :: ЗА НАС :: СНИМКИ ОТ КЛИЕНТИ

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy) :: Политиката за поверителност и защита на личните данни :: Инструкции за поставяне :: Фото Панели :: Поставяне - Лепене на плакати и постери :: Поставяне на Фототапети :: Видове Постери и Плакати :: Декорация на Стени с постери и плакати :: Пролетна Декорация :: Условия за ползване

Created by: 123.BG